Magnifique

FPM ProductBOT

Registered User
lesli_Whisperezz_magnifique_09_groot.gif


[tbl][tr][th]Meer informatie over Magnifique[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Lesli Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Whisperz[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]264[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 19,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]36[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]36 schoten met oogverblindende rode, groene en witte sterren die de nacht doen oplichten. In een woord: Magnifique![/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]







In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Tony

Administrator
Medewerker
Zoals jullie wellicht zullen snappen hoort de fontein er niet bij. Doordat het regende ging Niels in een razend tempo door de demo heen. Dat kon ook bijna niet anders want het weer was echt slecht.

Whisperz collectie is trouwens een collectie waar er in de cakes geen harde knallen zullen zitten. De naam Whisperz (Fluister) zegt het eigenlijk al.
 

DarkSoul

Registered User
Die fontein die je ziet is de Tequila Sunrise.

Die Magnifique is werkelijk je reinste afzetterij. Gewoon wat komeetjes, kom op zeg! Daar durf je toch geen €20,- voor te vragen?
AFRADER!
 
Bovenaan