Lights of Heaven

FPM ProductBOT

Registered User


[tbl][tr][th]Meer informatie over Lights of Heaven[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Winkelcollecties[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Vuurwerk Orthen[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]RFC141102[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 47,50[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]4/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]36[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]White strobe mine to multicolor peony.[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

heartworm

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Ik hoop toch echt van harte dat we deze te zien gaan krijgen op 16 december in Orthen.
Ik verwacht hier veel van...
 

heartworm

FPM Kalender Beheer
Medewerker
En hierbij dan de film van voor mij de nieuwkomer van het jaar!
Komt op film niet zo gelukkig over misschien, maar was in het echt onwijs kickuh!
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Bedankt voor de (snelle) film Jos.
Zo op het eerste oog lijkt mij dit een cake te zijn met standaardeffecten.
Maar jij bent een kenner, ik vertrouw op jou
 

shinji

Moderator
Medewerker
Had deze in de wachtkamer staan. De spionnen hebben gisteravond laat groen licht gegeven dus deze heerlijke bak komt er ook bij.
 

Koetje

Registered User
Ik moet de mensen die geweest zijn en lyrisch zijn over deze cake maar op hun blauwe ogen vertrouwen want op bovenstaand filmpje vind ik hem niet heel erg overtuigend, effecten zijn wat snel weg.
 

heartworm

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Dat komt denk ik vooral omdat de sterren zo puur zijn en geen traces (spoor) laten zien. Hierdoor is er gewoon veel minder lichtopbrengst, maar geloof me. In het echt komt dat de kleuren zeker ten goede.
In de Evolution lijn echt de topper van gisteravond, en voor mij de mooiste nieuwe bak van het jaar, want ik kende in benedulux nog niet zo'n goede multi-colour bak.
 

heartworm

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Echt een fakking goede bak! Een blijvert van jewelste. Gisteren bewondert op een paar meter afstand per 2, e wat een geweld zegh!
Is gefilmd met een flinke dosis water op de lens :)
 

Souflakie

Registered User
Ik ben nu toch wel zeer benieuwd naar de straatfilmpjes want de films van de demo hebben me allerminst overtuigd. Daar komt het eerder over als een dertien in dozijn cake ondanks de mooi kleuren (dat wel) met een te laag tempo.
 

Koetje

Registered User
Coole film maar toch komen ook hier de effecten niet helemaal tot hun recht, live is is echt beter.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Lights of Heaven 3x in w-shape (Evolution Fireworks)
Gepubliceerd op 7 okt 2012 door PyroSpace
Effect: 36 shots multicolour peony w/ white strobe mine

 

Onze Partners

Bovenaan