Las Fallas 2020: wie is er bij?

Baskali

Moderator
Medewerker
ik wil voor me vader ze verjaardag naar de "opening" gaan van Fallas klopt het dat het dat het de 22-02 en 23-02 is ? en iemand eventuele tips ?
 

Tony

Administrator
Medewerker
De dia de la Crida (opening van Las Fallas) is altijd op de laatste Zondag van Februari.
Dus wat dat betreft klopt de 23ste die jij noemt.

Met de Zaterdag voor de opening moeten we altijd een beetje voorzichtig zijn. Dit is namelijk een evenement wat eigenlijk los staat van Fallas.
Zodra bijvoorbeeld de sponsor AMSTEL van het project afstapt is het denk ik klaar met deze waanzinnige shows. Tot ergens eind Januari van aankomend jaar blijft het onduidelijk wat precies de bedoeling is maar ik denk dat jij en je het vader het een weekend lang ontzettend naar jullie zin gaan hebben en een hele leuke opening van Las Fallas meemaken.

Er is denk ik qua tip niet veel te zeggen. Vroeg boeken ivm de ticketprijs, hotel in het centrum en de 23ste om 7uur fit aan de start verschijnen op Calle de la Paz.
 

Baskali

Moderator
Medewerker
Bedankt voor de uitleg dan ga ik hier voor kijken en hopen op de show op zaterdag dat is wel een pareltje ! Nogmaals bedankt Tony !
 

Michel_G

Zilveren Member
Ondanks dat de vliegtickets al geboekt zijn, ziet het er door persoonlijke omstandigheden vooralsnog naar uit dat ik er aankomend jaar hoogstwaarschijnlijk niet bij aanwezig ga zijn.
 
Laatst bewerkt:

nitraat12

Registered User
Wij hebben ook geboekt voor 2020 :)

Wie: Nitraat12 & vriendin
Wanneer: 15 t/m 21 maart

We vliegen vanaf Schiphol met KLM :) We zitten in de wijk El Carmen, alleen nog even fietsen regelen tegen die tijd
 

painkiller

Registered User
Even een tip voor hun die met Ryan Air willen boeken.
Klik eerst op de goedkoopste ticket en klik dan door, naar mate je in het proces vordert krijg je later betere prijzen aangeboden voor de Priority Pass (kleine koffer en rugtasje).
Als je een koffer (zoon kleine reiskoffer op wieltjes) mee wil raad ik je wel aan om voor de priority pass te gaan, want ik kan me iemand herinneren die 20 euro mocht aftikken bij het inchecken :LOL:
:oops: Dat waren wij.
Inmiddels de vliegtickets geboekt met Priority.
De 15e heen vanaf Weeze en de 20e terug op Eindhoven met z'n 4e.
Nu nog een mooi appartementje boeken.
 

Baskali

Moderator
Medewerker
Iemand eventueel nog tips voor het boeken tijdens fallas ? hoe het er nu uit ziet kunnen we het appartement niet in tijdens fallas kregen we vandaag te horen. Wel bijzonder als er eind mei is geboekt:mad:
 

MasterBsc

Registered User
Zet mij er maar bij!

Ik ga 11 maart t/m 20 maart. Vliegen van Amsterdam naar Valencia en weer terug naar Amsterdam, beide met Transavia. Ik ga met m'n vriendin en later komt familie langs. Wij zitten via Airbnb in Ruzafa. Lekker feesten dus daar 10 dagen lang :giggle:

Van 11 t/m de 15e pakken wij het plein, vanaf de 16e t/m de 19e de straten. We hebben een mooie route vorig jaar gevonden waar je er stuk of 5 / 6 bij elkaar kan pakken in een wijk en waarvan er 1 zelfs Trueno nr 6 heeft. S'avonds natuurlijk de avondshows zien en hopelijk dit jaar wat nocturna's.
 

Baskali

Moderator
Medewerker
Yesss alleen hing de vrouw in kwestie gelijk der telefoon op en vervolgens gaf ze aan dat ze problemen had met boeking. En bleef maar aandringen over de betaling, terwijl die pas eind feb betaald hoefde te zijn.
 

gijs

Registered User
Ik wil dit jaar één van de mascleta’s vanaf een balkon gaan bekijken.

Heeft iemand ervaring met het kijken vanaf een balkon (Calle Ribera, 3e verdieping) via ValenciaInside.com?
 

raymondv

Registered User
Yesss..... tijd geleden (2016) na 10 jaar op rij voor het laatst geweest. 2020 is weer aan de beurt:
Wie: Raymondv + vrouw + dochter
Waar : appartement in het centrum
Wanneer : 14 t/m 21 maart
Hoe: Transavia Amsterdam
 
Bovenaan