Fallas de Valencia! Het mooiste feest van het jaar. Bekijk hier alle beelden gemaakt tijdens de Fallas de Valencia 2019 editie.
Ook in 2019 organiseert Zena Vuurwerk de Zena Trophy. Voor meer info klik je op de link

Las Fallas 2020: wie is er bij?

Berichten
159
Leuk bevonden
204
#41
ik wil voor me vader ze verjaardag naar de "opening" gaan van Fallas klopt het dat het dat het de 22-02 en 23-02 is ? en iemand eventuele tips ?
 

Tony

Medewerker
Administrator
Berichten
36.385
Leuk bevonden
31.689
Leeftijd
41
Locatie
Rotterdam
#42
De dia de la Crida (opening van Las Fallas) is altijd op de laatste Zondag van Februari.
Dus wat dat betreft klopt de 23ste die jij noemt.

Met de Zaterdag voor de opening moeten we altijd een beetje voorzichtig zijn. Dit is namelijk een evenement wat eigenlijk los staat van Fallas.
Zodra bijvoorbeeld de sponsor AMSTEL van het project afstapt is het denk ik klaar met deze waanzinnige shows. Tot ergens eind Januari van aankomend jaar blijft het onduidelijk wat precies de bedoeling is maar ik denk dat jij en je het vader het een weekend lang ontzettend naar jullie zin gaan hebben en een hele leuke opening van Las Fallas meemaken.

Er is denk ik qua tip niet veel te zeggen. Vroeg boeken ivm de ticketprijs, hotel in het centrum en de 23ste om 7uur fit aan de start verschijnen op Calle de la Paz.
 
Berichten
159
Leuk bevonden
204
#43
Bedankt voor de uitleg dan ga ik hier voor kijken en hopen op de show op zaterdag dat is wel een pareltje ! Nogmaals bedankt Tony !
 
Leuk bevonden: Tony

Michel_G

Medewerker
FPM Content Poster
Berichten
3.557
Leuk bevonden
1.710
#45
Ondanks dat de vliegtickets al geboekt zijn, ziet het er door persoonlijke omstandigheden vooralsnog naar uit dat ik er aankomend jaar hoogstwaarschijnlijk niet bij aanwezig ga zijn.
 
Laatst bewerkt:

Onze Partners

Bovenaan