This is a scrolling ticker line using pure CSS and HTML! This ticker system comes included as part of all Nulumia themes.
You can customize these lines in your admin panel, works purely off Style Properties!
You can even add links, and other HTML markup! Responsive and customizable.

Krakatau

FPM ProductBOT

Registered User

[tbl][tr][th]Meer informatie over Krakatau[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Lesli Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Bestsellers[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]139[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 3,99[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]24/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td][/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Prachtige felle fontein. Perfect om een avondvullende show mee te beginnen![/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 12/09/2013[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]
Movies


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Poziloc

FPM Hangouderen
Ziet er wel leuk uit deze fontein...dacht eerst een xxl paddo te zien hehe, maar ging over naar crackling met kleurtjes.
 

Tony

Administrator
Medewerker
Leuk fonteintje inderdaad. Ik sta eigenlijk iets te dichtbij om hem goed te filmen.
Het eerste effect vond ik ook op de paddo lijken en dat is ook een toppertje.
 

boozebelly

Registered User
Beetje een tegenvaller. Hij bereikt best een goede hoogte, maar het kwam allemaal wat rommelig op mij over, weinig sierlijks. Hij duurt niet lang en de crackling is ook wat aan de slappe kant. Lage prijs, maar tevens lage kwaliteit.

Straatfilmpje:

 

tristen

Registered User
Fontein was niet heel bijzonder, maar dat mag je ook niet verwachten van die prijs. Verder niet veel op op of aan te merken:
 

Onze Partners

Bovenaan