Fallas de Valencia! Het mooiste feest van het jaar. Bekijk hier alle beelden gemaakt tijdens de Fallas de Valencia 2019 editie.
Ook in 2019 organiseert Zena Vuurwerk de Zena Trophy. Voor meer info klik je op de link

JazzFire23 Video & Sfeertopic

JazzFire23

Nieuwe Member
Berichten
5
Leuk bevonden
13
Locatie
Noord-Brabant
#1
Beste liefhebbers.

Dit is mijn eerste post en tevens topic hier, dus een kleine introductie is wel op zijn plaats.

Ik ben al een aantal jaar helemaal gek van vuurwerk, en alles daar omheen. Ook al een paar jaar actief bij de buren op vwc, maar merk toch wel dat, met name voor buitenlandse shows, hier toch wel veel info te behalen valt. Dus vandaar dat ik hier nu ook een account heb aangemaakt. Voor de geïnteresseerden mijn naam op vwc is: "Beastmode" (vraag niet waarom ik voor die naam heb gekozen)...

Ook heb ik sinds afgelopen jaar zelf straatfilmpjes gemaakt, tijdens de jaarwisseling. Dus die wil ik de komende tijd graag met jullie delen. Ik zag dat in de product topics er al een aantal stonden van mij hier op het forum. Maar ik heb er gelukkig nog wel wat. ;)

Alvast veel kijkplezier gewenst!
 
Laatst bewerkt:
Berichten
5
Leuk bevonden
13
Locatie
Noord-Brabant
#4
Straatfilmpje van de Malibu Magnet van Rubro.
Best een leuke cake. Ik kreeg hem als vervanger voor een andere budget cake van Rubro, maar vond deze eigenlijk nog veel beter. Stevige boeketten voor 'slechts' 180 gram kruit. De cake voelde dan ook heel licht aan, dus zet hem wel goed vast. Dat goud is trouwens ook echt heel fraai in de straat. Aanradertje dus. ;)

 

Moontan

Medewerker
FPM Moderator
Berichten
22.491
Leuk bevonden
22.939
Leeftijd
61
Locatie
Hilversum
#7
Dank voor de beelden. Ik heb de Malibu Magnet al langer in het vizier. Leuke effecten. In de voorverkoop bij sommige winkels gunstig geprijsd.
 

Onze Partners

Bovenaan