This is a scrolling ticker line using pure CSS and HTML! This ticker system comes included as part of all Nulumia themes.
You can customize these lines in your admin panel, works purely off Style Properties!
You can even add links, and other HTML markup! Responsive and customizable.

Ideeën voor een Fonteinen Compound

GMP82

Bronzen Member
Rule #1: geen pauzes
(Behalve als het bewust is en bijdraagt aan de opbouw)

Voor verdere ideeën, daar kom ik op terug.

Een eerste idee; je kan werken in lagen, bijvoorbeeld een goed strobe effect met er boven een fontein, daar evt boven nog de sterren van een mine. Etc.
 

Michel_G

FPM Content Poster
Medewerker
Is het mogelijk om bijvoorbeeld af te sluiten met een (zeer) korte "stage gerb" achtig effect in W-shape?

Dus bijvoorbeeld 3x een 8(?) meter, 1 a 2 seconde durende "stage gerb", tegelijk afgaand? Zal mogelijk niet goedkoop zijn, maar kan wel een spectaculair effect als afsluiting geven.
Uiteraard zit dat wel dicht tegen een mine effect aan, dus is het wellicht ook een optie om voor een combinatie van fonteinen en mines te gaan. (tussen salvo of finale salvo met mines).
 

Michel_G

FPM Content Poster
Medewerker
Een eerste idee; je kan werken in lagen, bijvoorbeeld een goed strobe effect met er boven een fontein, daar evt boven nog de sterren van een mine. Etc.
Helemaal mee eens!

Juist een combinatie van meerdere effecten tegelijkertijd in hoogte of juist in de breedte (waaiervorm), lijkt mij erg gaaf! Kwaliteit is ook een belangrijk punt hiervoor. Ik zie ook erg graag goede kwaliteit fonteinen, met aparte effecten of juist opvallende kleuren.

Een combinatie van bijvoorbeeld 3 heldere zilver fonteinen in fan shape, met daartussenin 2x de Red Blink van Lesli (https://freakpyromaniacs.com/index.php?threads/red-blink.55971/) zou ontzettend mooi kunnen werken. De Red Blink is fel genoeg en zou (in mijn optiek) prachtig combineren met helder zilver!
 

Baron van lunt zu sas

Registered User
- Een goeie huilfontein zou een goed onderdeel kunnen zijn (terwijl een andere fontein spuit)
- En laag spuitende fonteinen in combinatie met Romeinse kaarsen lijkt mij een mooie combinatie
 

The Cigarman

Moderator
Medewerker
Ik denk/vrees dat de pauzes onvermijdelijk zijn omdat het compound is.

Mij lijkt een compund met fonteinen zoals de lazer die al jaren in Duitsland te koop is.
Of de Mythos van Lesli.
En dan starten met een fontein met gouden en zilveren balletjes.
Doorgaan met de gekleurde balletjes.
En weer eindigen met gouden en zilveren balletjes, of paars en roze en zeeblauw.
Maar of die kleuren mogelijk zijn in fonteinen ...
 

HocusPocus.Pyro

Registered User
Bij de Sueca show van Ricasa zaten hele aparte fonteinen, die zeer kort brandden, en het leek wel een soort mine effect...
Ricardo gebruikte ze in meerdere kleuren.

Die waren mij nog niet eerder opgevallen.
Zal wel redelijk veel kruit in hebben gezeten.

Weet iemand hier meer over? Zou dit in een compound te verwerken zijn?
 

HocusPocus.Pyro

Registered User
Dat zijn ze inderdaad! Althans, Ricardo zal wel een hele mooie "strakke" variant hebben gevonden. Anyway, lijkt mij leuk om zoiets in een fonteinen compound verwerkt te zien.
 

Pyro Is Art

Registered User
Hier ook een groot liefhebber van fonteinen. Uiteraard kan de "Crystal Crackling" niet ontbreken in een compound. Daarbij een mooie zilverfontein als de "XIN" en eventueel afsluiten met een harde gil fontein en flinke crackling mine, of dergelijke.
 

1Salute

Registered User
Mij lijkt met eentje beginnen leuk, daarna v-shape, daarna w-shape. Hoeft niet persé crackling te zijn. Als ie maar steeds hoger gaat, zodat je bij de w-shape voor een lekkere dikke muur van vuurwerk staat:)
 

Arnold 010

Registered User
Eerst in w shape snel opvolgende mines en dan 3 langdurende fonteinen. Waarvan de middelste met crackling en de twee buitenste met kleur.
 

Sweet Laker

Registered User
De Trophy in gedachten nemend zie ik, voor een deel van de compound, op het onderste niveau een fontein ala de Royal Fountain van Beko, met daarachter tails eventueel overgaand in hummers, zo'n wolk met fluiters (welke cake is dat ook alweer?) of splitting comets. Eventueel deels zonder crackling als dit het hummer effect overstijgt wat geluid betreft.
 

Tony

Administrator
Medewerker
Mannen, een fonteinen compound bestaat uit fonteinen ;):ROFLMAO:
Laten we proberen daar iets moois te creëeren. Combinaties met cakes en dergelijke kunnen ook maar dan moeten we even een nieuw topic openen. Ik zag ook een idee met Romeinse kaarsen icm een fontein voorbij komen. Ik denk dat het niet haalbaar is ivm de lengte van de kaars (en volume is €).
 

Onze Partners

Bovenaan