WINKEL Holten: Vuurwerkstore

stefantvs

Administrator
Medewerker
Vuurwerk besteld en nu?
Laatste update: 15 november 2020
We krijgen vragen over gedane en betaalde bestellingen en wat nu de vervolgstappen zijn nu het vuurwerk voor 2020 verboden is op categorie 1 vuurwerk na. De vragen zijn begrijpelijk en we proberen op deze pagina de vragen zo veel mogelijk uit te leggen.
Krijg ik mijn geld terug?
Het makkelijkste voor ons is om iedereen het volledige bedrag terug te betalen. Dat is een kwestie van terugboeken en het geld staat op je rekening. We wachten momenteel nog met terug betalen gezien het feit dat de Overheid momenteel een regeling moet treffen met de Vuurwerkbranche (ons). Het kan ook maar zo zijn dat jij als klant bij de overheid je orderbedrag kan declareren… We verwachten dat niet maar we bedoelen hiermee dat we eerst een antwoord willen van de Overheid voordat we te voorbarig tot actie over gaan.
Kan ik mijn bestelling doorschuiven naar volgend jaar?
Denk over die vraag zelf ook goed na. Natuurlijk willen we dat maar wat als de Overheid er een definitief verbod van maakt? Dan zitten we volgend jaar alsnog dat wij als onderneming jou moeten terug betalen. We wensen van harte dat we volgend jaar kunnen uitleveren en kijken ook echt naar de mogelijkheid om bestellingen door te schuiven. Een bijkomende uitdaging is ook dat als in je bestelling (nieuwe) artikelen zitten die wij nog niet bij onze winkel in de opslag hebben liggen, of die nu wel worden geleverd door onze leveranciers. Wij zitten ook met dezelfde uitdaging: Kunnen wij onze inkooporder doorschuiven naar volgend jaar? Een vraag waar wij ook nog geen antwoord op hebben.
Gaan jullie nu failliet?
Financieel gezien staan we er goed voor dus dat zal niet aan de order zijn. Onze winkel blijft open en webshop blijft online en we zetten ons momenteel in op de verkoop van categorie 1 vuurwerk.
Blijft de winkel open?
Ja, onze winkel blijft open t/m 31 december voor de verkoop van categorie 1 vuurwerk. De nieuwe showroom wordt op zeer korte termijn omgebouwd tot categorie 1 showroom en de belevingsruimte is elke zaterdag geopend. Kijk op de pagina openingstijden wanneer we open zijn.
Komt er nog meer categorie 1 vuurwerk in jullie assortiment?
We zijn druk bezig om een zo goed mogelijk assortiment samen te stellen van categorie 1 vuurwerk. Zodra er nieuwe dingen binnenkomen gooien we dit gelijk online.
Wat doen jullie met al het vuurwerk?
Vooralsnog staan onze bunkers vol en zorgen we er netjes voor.
 

Stefanfreak

Registered User
Promofilm Coronaproof Vuurwerk Kopen

We hadden deze promofilm al klaar voordat het vuurwerkverbod definitief werd maar ondanks dat is het doel wat we willen bereiken met deze film niet heel veel anders; laten zien hoe wij met coronamaatregelen (categorie 1) vuurwerk verkopen in onze winkel en online.

Je ervaart je aankoop van categorie 1 vuurwerk niet heel veel anders dan het filmpje laat zien. De sfeer, de beleving en de manier van kopen is nog steeds zoals het filmpje laat zien.

Bestel daarom online je bestelling en haal deze af in onze winkel.

www.vuurwerkholten.nl

Met dank aan www.moonwake.nl voor de film!

 

Stefanfreak

Registered User
We hebben zojuist het geld van alle bestellingen die niet zijn doorgeschoven naar volgend jaar teruggestort!

Als het goed is staat vandaag of anders morgen het geld op je rekening. PayPal betalingen kunnen enkele dagen duren voordat het zichtbaar is.

eld.jpg
 

Stefanfreak

Registered User
De beste wensen voor 2021!

Bedankt namens ons gehele team voor de steun en vertrouwen in 2020!

Van onze kant uit willen we je toch laten genieten van deze film en gelijk wat informatie geven over wat we voor dit jaar willen gaan doen als basis voor de verkoop...

Enjoy!

 

GMP82

Zilveren Member
Stefan, het is dat je shop zo ver weg zit... maar ik gun jou nog vele vele jaren een goede verkoop. Het aantal ondernemers met zo'n groot vuurwerkhart is helaas te klein.

De beste wensen en een goede verkoop voor 2021 gewenst.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
https://www.facebook.com/pascal.van...UHZOB7NQ1zu4bTdSCkKsjTqEAYHmzNzaPuT&__tn__=-R
https://www.facebook.com/VuurwerkHo...B7NQ1zu4bTdSCkKsjTqEAYHmzNzaPuT&__tn__=<<,P-R
Vuurwerkstore Holten
voelt zich
EegwP_7-NDc.png
feestelijk.



10 jaar Vuurwerkstore Holten! Dat waren 10 snelle jaren... Hopelijk kunnen we ons 10 jarig jubileum uitbundig vieren dit jaar en dat er natuurlijk nog vele jaren mogen volgen!

We stomen ons weer klaar voor een nieuw jaar met nieuwe kansen!
Onderstaand zijn onze wensen/ideeën voor dit jaar:
- 50/50 mogelijkheid
I
edereen die een voorbestelling plaatst betaald dit jaar 50% aan op het totale bedrag. De overige 50% betaal je pas bij het afhalen van je vuurwerk tijdens de verkoopdagen. Ongeacht of je nu al besteld zodra we online zijn of vlak voor de Kerst. Mocht er dit jaar onverhoopt dus toch een verbod komen dan delen wij als verkoper en jij als klant het risico. Uiteraard betalen we bij een verbod de betaalde 50% terug!

- Vuurwerkshow
De datum voor onze vuurwerkshow in 2021 zal zaterdag 18 december zijn als het allemaal weer kan en mag.

- Webshop
We willen 1 februari weer online met de webshop! Als de winkels dan ook weer open mogen dan zijn onze stadionfakkels en ander cat. 1 vuurwerk ook weer af te halen in onze winkel!
www.vuurwerkholten.nl
 

recemonster

Registered User

Geen voorverkoop​

Wij zijn momenteel bezig met onderhoud aan onze webshop en we krijgen veel vragen of we binnenkort online gaan met de webshop. Vooralsnog zijn wij in overweging om geen voorverkoop te realiseren zowel online als voorverkoop in de winkel vanwege onzekerheden waar we al twee jaar mee te maken hebben. Door alleen losse verkoop te realiseren beperken we zoveel mogelijk eventuele onnodige kosten en kunnen we snel schakelen bij zowel een onverhoopt last-minute verbod als het wel mogen verkopen van vuurwerk. Wij hopen op begrip hiervoor en staan echt niet stil maar willen wel realistisch kunnen blijven ondernemen wat voor ons alleen kan in deze tijden met deze manier: Alleen losse verkoop. Mochten we toch een andere praktische oplossing vinden dat voorverkoop realiseerbaar is dan komen we hier zeker op terug. Met vriendelijke groet, Team Vuurwerkstore Holten
Zo valt te lezen op de website; https://vuurwerk-holten.nl/


Toch wel erg jammer om dit te lezen. De producten die ze hier aanboden waren echt uniek in Nederland. Denk hierbij aan producten van Nico, Cailifir en Lonestar.
 

GMP82

Zilveren Member
Ben benieuwd wat hier nou van klopt, gezien de toelichting van Stefan dat er dummy shells ter decoratie lagen.

Tis evengoed erg zuur.
 

recemonster

Registered User


STATEMENT
HOLTEN - 12 november 2022

Zoals wellicht gemerkt hebben wij m.b.t. de vuurwerkverkoop voor aankomend jaar de laatste maanden behoorlijke radiostilte gehad op wat livestreams van vuurwerkshows na. Dit niet zonder reden…

Dit bericht wat wij nu publiceren wordt ons gedwongen om nu te plaatsen gezien het misleidende bericht wat recent is verschenen in de media dat onze ‘vuurwerkvergunning’ is ingetrokken. Het feit dat er bestuursrechtelijke procedures lopen en een rechter er zich in deze zaak nog niet over heeft gebogen is het verschenen bericht dan ook niet juist. Omdat de procedures lopen doen wij hier verder geen inhoudelijke uitspraken over.

Afgelopen 2 jaar was het feit dat de Overheid ons en mede vuurwerkverkopers tot halverwege november een lekkere worst voorhielden dat we mochten verkopen. Wij waren en zijn in meer of mindere mate dit jaar zeer voorzichtig en houden zakelijk gezien (nog steeds) rekening met wederom een landelijk verbod.

We hebben enige tijd geleden intern besloten om hoe dan ook GEEN VOORVERKOOP te doen in zowel de winkel als online. We hebben de gehele bedrijfsvoering voor onszelf gecalculeerd op 1 verkoopjaar met ALLEEN losse verkoop met producten van Wolff Vuurwerk en Broekhoff/Magnum. Dit geeft ons rust en vrijheid om toe te werken naar 3 dagen losse verkoop zonder grote intensieve voorbereidingen en financiële gevolgen mocht de Overheid wederom last-minute beslissen tot een verbod.

Dit bericht hadden wij in planning staan om eind november/begin december te publiceren omdat wij onze klanten geen lekkere worst willen voorhouden maar zekerheid te bieden dat we er zijn.

Het is opmerkelijk dat wij bijzondere verhalen over ons opvangen terwijl wij zelf minimale informatie naar buiten brengen. Bij deze willen wij al deze suggestieve verhalen in de wandelgangen ontkrachten omdat deze gewoonweg een eigen leven leiden, gebaseerd op speculaties.

Voor nu allen een fijn weekend!

Team Vuurwerkstore Holten
 

recemonster

Registered User
Ready to go?
Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

We gaan het doen: Verkopen! Althans die gedachte geeft ons kracht om alles weer op te starten. Dit jaar op een totaal andere manier zoals het voorheen ging maar gezien de omstandigheden hebben we ook vrij weinig andere opties. Dit heeft grotendeels te maken door de controle van vorig jaar met alle gevolgen van dien.

Die controle roept inmiddels meer vragen dan antwoorden op maar duidelijkheid hebben we nog niet. Krijgen we het meegenomen vuurwerk nog retour? Gaat de gemeente Rijssen-Holten ons daadwerkelijk dwarsbomen? Krijgen we nog antwoord van de Overheid op vragen die gesteld zijn door ons?

Op één ding hebben we wel een antwoord: Dat wat er vorig jaar gebeurt is bij ons is te gek voor woorden. Dat leggen we echt niet naast ons neer en blijven strijdbaar omdat we zelf wel weten hoe de 'lont in de cake' zit!

Geen Voorverkoop

Genoeg negativiteit nu! We gaan ons richten op een mooi seizoen die, zoals reeds gezegd anders is dan anders. De grootste verandering is geen voorverkoop. Dat betekend dus geen mogelijkheid tot online bestellen en ook geen mogelijkheid om een bestelling te plaatsen in onze winkel voordat de verkoop start op 29 december 2022.

Dit roept natuurlijk een aantal vragen bij je op en we hebben de meeste vragen samengevat op onze vernieuwde website:

www.vuurwerkholten.nl
af89a1e_w1272_winkelfoto21.jpg
Volgende maand zal er een lijst op onze website komen te staan met welke producten we in de basis gaan verkopen. Deze zijn dus op voorraad zolang deze producten bij de leverancier op voorraad zijn. Eigenlijk niet veel anders dan onze normale voorraad voor de losse verkoop in eerdere jaren.

Deze producten kun je natuurlijk zoals altijd voor aankoop op 29, 30 en 31 december in onze winkel bekijken met eventueel een filmpje van het product zodat je weet wat je koopt. Naast het basisassortiment met producten van Broekhoff Vuurwerk en Wolff Vuurwerk kan er zomaar een X product in de winkel staan die we elders kunnen inkopen.

Voor de rest kun je van ons verwachten dat we weer net zo enthousiast zijn zoals je van ons gewend bent met in de basis gewoon goed vuurwerk zonder zorgen of de buurman je overtreft!
 
Bovenaan