This is a scrolling ticker line using pure CSS and HTML! This ticker system comes included as part of all Nulumia themes.
You can customize these lines in your admin panel, works purely off Style Properties!
You can even add links, and other HTML markup! Responsive and customizable.

WINKEL Holten: Vuurwerkstore

Moontan

Moderator
Medewerker
Naam: Vuurwerkstore Holten
Plaats: Holten
Provincie: Overijssel
Straat: Kerkstraat 6
Postcode: 7451 BM Holten
Website: Klik hier
Telefoon: 0620622819
E-mail:
Verkoopt o.a:
 

Moontan

Moderator
Medewerker
HOLTEN - Eigenaar Stefan Schöppers heeft zijn nieuwe pand aan de Kerkstraat 6 compleet verbouwd om een spiksplinternieuwe vuurwerkwinkel in hartje Holten te openen.

Hij is daarmee de eerste ondernemer in Holten die zich met deze winkel puur richt op de verkoop van consumentenvuurwerk. Naast de vuurwerkwinkel heeft Schöppers zijn eigen klussenbedrijf. De wettelijk verplichte bunkers voor de opslag van het vuurwerk heeft hij daarom zelf gebouwd. ‘En dat was een hele klus’, aldus Schöppers.

Officiële opening op 20 november

Deuren van zowel de winkel als de webshop, www.vuurwerkstoreholten.nl, gaan open op 20 november aanstaande om 14.00 uur. Bestellingen kunnen vanaf dat moment worden geplaatst. Levering vindt plaats conform de regels, dus de dagen vlak vóór de jaarwisseling.

Live vuurwerkdemonstratie op 14 december in Holten

Op 14 december aanstaande geeft Vuurwerkstore Holten om 19.30 uur een spectaculaire vuurwerkdemonstratie op het terrein van touwtrekvereniging Okia, gelegen naast voetbalvereniging Blauw Wit. Toegang is gratis. Meer informatie daarover volgt later.

Start officiële verkoop van vuurwerk en laatste nieuws

De officiële verkoop vindt plaats op 28, 29 en 31 december 2012. Op zondag 30 december is Vuurwerkstore Holten gesloten. Houd de site de komende tijd in de gaten voor aanbiedingen en informatie over de vuurwerkdemonstratie. Blijf via onze social media op de hoogte van het laatste nieuws.

http://www.facebook.com/VuurwerkHolten
 

Stefanfreak

Registered User
Verkoopt vanaf dit jaar de volledige collectie van Katan Vuurwerk en de Pangu Lijn. Webshop is gisteren volledig online gegaan!
 

Onze Partners

Bovenaan