Happy Fireworks - Nieuw 2018

Michel_G

Zilveren Member


Meer informatie over Happy Fireworks:

Importeur: Vulcan Europe
Collectie: Vulcan Collection
Artikel nummer: 1127
Advies verkoopprijs: € 6,95
Online Prijs:
Netto kruitgewicht:
79 gram
Karton eenheid: -
Aantal schoten: 36
Effect beschrijving: Maar liefst 36 lichtkogels, komeetstaarten en mijneffecten in deze voordelige junior cake. Een topper om mee te oefenen.

 
Laatst bewerkt door een moderator:

Michel_G

Zilveren Member
Doet mij een beetje denken aan het Whammy potje uit de Skyline collectie van jaren terug. Die had weliswaar alleen maar crackling in de laatste paar schoten, maar dat was ook een geinig mine potje!


Zet je er van deze (Happy Fireworks) 3 of 5 op een rij neer, dan kan dit best leuk als één van de openingselementen van je showtje dienen!

Wie weet pak ik er tijdens de verkopendagen nog wel één mee om eens uit te proberen. Hopelijk is de crackling dan net zo fel als in het productfilmpje.
 

Michel_G

Zilveren Member
Kon het toch niet laten deze eens te gaan testen deze oud en nieuw! :LOL:

Voordeel is wel dat ik door deze (semi) impuls aankoop nu wel het NEM weet. Dit is dan ook toegevoegd aan de startpost!
 

Michel_G

Zilveren Member
Deze heb ik afgelopen O&N ook maar een kans gegeven. Hij stond zo vrolijk op de plank in de winkel, dat ik hem niet kon laten staan!

Maar even serieus: Blokje presteert precies zoals op de film in de startpost of zelfs nog iets beter. Leuke gekleurde sterren en crackling die tot ong. 4 a 5 meter hoogte komen. Gewoon geinig blokje en doet wat hij moet doen. Enige is misschien dat hij een tikkie onregelmatig tempo heeft, wat het timen/verwerken in een showtje iets minder handig maakt, maar al met al een geinig ding!
 
Bovenaan