Hamlet

thermite

Registered User
Hamlet, Evolution, 2019.
Tja waar te beginnen?
3P's? Parel! Prachtig! Perfect!

Ik heb deze box nog een week van tevoren aangeschaft. Een hoop twijfel, mede omdat er geen duidelijke filmpjes waren van dichtbij. Maar na de Acatenango van vorig jaar, moest deze er gewoon bij komen. Ik zag het als zijn volwaardige opvolger. En dat heeft hij meer dan waard gemaakt! Om half 1 begon het wat te waaien en was de mist vrij snel verdreven! Na losse potten geschoten te hebben en een box om te bepalen of de mist toch niet meer terug kwam deze neergezet en rustig van kunnen genieten.
Veel afwisseling, mooi op hoogte, veel kleur, eeuwig hangend goud en prachtige tails! Elke euro dubbel en dwars waard, zolang je natuurlijk niet de hoofdprijs/adviesprijs betaald hebt.
 

ecr

Registered User
Aantal malen bekeken. Maar als je hem aan reserve lont zou aansteken is die misschien wel mooier. Maar met deze prijs laat ik hem staan.
 

flutsjah

Member

Het kon wel he vroeger, dikke burst en sierlijke effecten in een evolution compound (mag beetje steken soms toch :p). Wat een pareltje is dit zeg, in de straat echt nog een stuk beter dan op film. Rond een uurtje of 1 in de avond, politie kwam even meegenieten blijkbaar. Jammer dat dit blijkbaar weer uitloop is.
 
Bovenaan