Archief Ground Impact

Richardus

Registered User
Ik ben verliefd. Ik heb hier zo van genoten. Dat ding dat ging maar door en door. Met telkens een andere kleur vlam als basis kwamen er de mooiste effecten uit waaronder bijzonder mooie blinkende zachte chrys-achtig...Zilver en goud parelden op de grond...Het was niet hoog, gewoon laag als elke kleine fontein, maar zo divers en van zuivere kwaliteit, en zo langdurig... Deze fontein heeft wat mij betreft elke topper voor zich van de troon gestoten; Color Moon erna en die was leuk maar viel dan toch tegen. Dit is de mooiste fontein ooit. Subtiele schoonheid. Ik hoop dat de Hubo in Haren deze lijn blijft voeren, dan moet ik volgend jaar maar n karton veilig stellen voor de toekomst!
 
Laatst bewerkt:

Arnold 010

Registered User
2 jaar terug de Ragnarok gehad.....een langdurige fontein waarvan ik nooit wist dat er meerdere langdurige fonteinen waren. Tot ik van de week deze voorbij zag komen. Ik heb deze enkel op film gezien maar deze wil ik graag voor aankomend oud en nieuw bemachtigen.
 

Richardus

Registered User
Was vroeger gangbaar der, had je bv Cats Eyes van Lesli, Kleurenfontein van Marijn, er was een 2min face fountain. Enige die nu, voor zover ik weet, verder nog te koop is de X30/ColorMoon/Prisma Sparklers van Cafferata. En de Familie lijn van Wolff heeft een 5min fonteinbox!
 
Bovenaan