This is a scrolling ticker line using pure CSS and HTML! This ticker system comes included as part of all Nulumia themes.
You can customize these lines in your admin panel, works purely off Style Properties!
You can even add links, and other HTML markup! Responsive and customizable.

Gold comet to color

FPM ProductBOT

Registered User

[tbl][tr][th]Meer informatie over Gold comet to color[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Cafferata Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]ShowTime[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]5053[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ €69,99[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td]Prijs 2011: €89,99[/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]3/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]88[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]waaiercake die van links naar rechts goud regen schiet met aan het eind gekleurde ballen zonder knal.[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 3/12/2015[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

gietjo

Registered User
Dit is echt wel een gaaf ding, maar dan kom je bij de prijs :surprised::surprised::surprised:

Laat maar dacht ik dan.
 

DsNL

Registered User
Totaal niet te vergelijken met andere tailbakken, ondanks de hoge prijs vind ik hem schitterend om te zien! Mooie volle dikke tails, mooi tempo, geen crackling, een topper! Alleen weerhoud de prijs mij, 89.95 is voor deze bak toch echt te veel.
 

bridge

Member
Deze in de straat gehad. Erg spectaculair! Hij is idd niet overdreven goedkoop maar de prijs van € 89,- betaalt natuurlijk niemand. Dit soort potten koop je met de kwantumkorting die je kunt krijgen. Ik heb er €51,- voor betaald (43 % korting). Dat vond ik em wel waard om een keer te doen. Maar je moet em inderdaad niet iedere dag gaan afsteken want dan wordt t een dure liefhebberij.
 

Koetje

Registered User
Met 40% inderdaad te doen. Wel een gruwelijke tailbak en wederom geweldige kleuren, net als die crossette bak van Showtime
 

Anihalas

FPM Moderator
Vraagje: word deze cake nog verkocht? En zou ik hem dan bij elke showtime dealer kunnen bestellen als ik er voor bel?
 

smilli

FPM Filmer
Medewerker
Inderdaad een schitterende bak, dacht eerst prof spul te zien toen ik deze voor het eerst live zag.
 

gizmo75

Registered User
Iemand die een straatfilmpje heeft misschien? Ik vind het tempo in de productvideo wat onrustig, juist bij zo'n hoog tempo vallen die haperingen wat meer op. Ben daarom benieuwd naar hoe deze in de straat presteerde.
 

shinji

Moderator
Medewerker
Hoewel de kleurstelling mooi is in deze cake vind ik hem door de manier van schieten niet goed. Als ze deze nou eens zo netjes maken als de Mega Maxi heb je wel een hele beste.
Hetzelfde geld overigens voor de Cross van Marijn.
 

Anihalas

FPM Moderator
Nu een kleur per rij! Maakt hem niet minder mooi vind ik.

Hoewel de kleurstelling mooi is in deze cake vind ik hem door de manier van schieten niet goed. Als ze deze nou eens zo netjes maken als de Mega Maxi heb je wel een hele beste.
Hetzelfde geld overigens voor de Cross van Marijn.
Ik vind dit tempo prima. Het goud blijft heel net hangen. En daar gaat het nu net om. Als ze deze cake rij voor rij zouden schieten in plaats van z-shape zou ik hem net zo graag willen hebben.
 
Laatst bewerkt:

Onze Partners

Bovenaan