Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Funke Kawumm

Michel_G

Medewerker
FPM Content Poster
Berichten
3.517
Leuk bevonden
1.623
#2
Hmmm, dat is opzich wel opvallend dat Piroshop Arentz ze in het assortiment heeft, aangezien ze niet onder één van de consu klassen (F2 of F3) vallen, maar onder P1.
Tevens hebben ze ook meer NEM dan in Nederland toegestaan is in F2.

Blijkbaar heeft Piroshop Arentz dus een 'maas' gevonden waardoor dit gewoon als P1 mag worden verkocht aan consumenten? Nou is dat volgens mij niet expliciet verboden, maar zitten er nog wel een paar 'haken en ogen' aan.

Maar goed, dat allemaal terzijde; Het zijn in ieder geval gewoon de goede kwaliteit Funke knallers, met grijs lont, snipperfactor en een mooi traditioneel label. Heerlijk 'nostalgisch' spul dus!
 

Michel_G

Medewerker
FPM Content Poster
Berichten
3.517
Leuk bevonden
1.623
#4
Misschien niet over praten guys?
Hoezo niet? Ik neem aan dat Piroshop Arentz hun werk hebben gedaan en denken dat het mogelijk is, dus dan zou er niks aan de hand moeten zijn!

Zeker als ze het "open en bloot" in de webshop hebben staan, moet het denk ik geen probleem zijn!

En mocht het wel in strijd zijn met de wet, dan zadelen ze onwetende consumenten op met vuurwerk wat als "illegaal" wordt beschouwt, terwijl die consumenten dachten legaal consumentenvuurwerk te kopen. (En de mogelijke gevolgen die consumenten daar dan weer van ondervinden.)
 

Onze Partners

Bovenaan