Freak-uitnodiging Vuurwerkdemo Vuurwerkmania 2018

VuurwerkmaniaNL

Registered User


Freak-uitnodiging Vuurwerkdemo Vuurwerkmania 2018

Na een aantal maanden voorbereiden en uitwerken van allerlei ideeën is het dan eindelijk zover: de aftrap van ons nieuwe vuurwerkseizoen!

Woensdag 29 augustus a.s. gaan we tijdens onze Dealer-avond een groot deel van ons assortiment aan onze winkeliers laten zien. En we doen het na jullie enthousiaste reacties van vorig jaar gewoon weer: als je wil mag jij als vuurwerkliefhebber natuurlijk komen kijken bij het demo-gedeelte van deze avond. Speciaal voor de echte vuurwerkliefhebbers en -filmers zetten we weer een deel van het toeschouwersgedeelte af en hebben we ook aan voldoende parkeergelegenheid voor jullie gedacht.

Wat moet je ervoor doen? Net als vorig jaar helemaal niks! Nou ja bijna niks. Het is voor ons wel handig om een idee te krijgen hoeveel vuurwerkliefhebbers er ongeveer gaan komen, dus laat vooral hieronder even weten of je erbij zult zijn. Thanks!

Het adres van de demo is:

Flevonice
Strandgaperweg 20
8256 PZ Biddinghuizen

Vanaf 21.00u zijn jullie van harte welkom op de speciale Freak Parkeerplaats direct naast het schietveld en toeschouwersgedeelte. We beginnen rond ca. 21.15u met schieten. Verder willen we jullie vragen om eventuele aanwijzingen goed op te volgen, maar dat spreekt natuurlijk voor zich.

Heel graag tot dan!

PS: speciaal voor jullie organiseren we natuurlijk ook nog de Pre-Season Freak-meeting. Kijk hier voor meer info: http://freakpyromaniacs.com/forum/showthread.php?t=58730
 
Laatst bewerkt:

VuurwerkmaniaNL

Registered User
AFTERMOVIE!! Hier is 'ie dan: de officiële Aftermovie van de Vuurwerkmania Demo Avond 2018!! Natuurlijk het best in HD te bekijken. Nogmaals dank voor jullie massale opkomst en samen gaan we voor een topseizoen: Vuurwerkmania maakt je gek!

 

Firewebs

Registered User
Mag ik als freak hier ook bij zijn, of was dat alleen afgelopen jaar zo? (Al is Biddinghuizen een pokkeend rijden vanaf Gouda)
 
Bovenaan