Familie Festival

FPM ProductBOT

Registered User


[tbl=\' border=0 bgcolor=white align=center width=650px class=stg_table tborder\' ][tr][th=\' class=posthead2 colspan=3\' ]Meer informatie over Familie Festival[/th][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Importeur[/td][td]Wolff Vuurwerk[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Collectie[/td][td]Specials[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Artikel nummer[/td][td]6411[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 29,95[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Netto kruitgewicht[/td][td]490,5 gram[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Karton eenheid[/td][td]6/1[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Aantal schoten[/td][td]240[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Effect beschrijving[/td][td]Familie Festival is een veilige stabiele siervuurwerkbatterij die speciaal ontwikkeld is voor het gezin met jeugdige kijkers! Een complete vuurwerkshow met een verscheidenheid van maar liefst 240 luchteffecten. Met een tijdsduur van meer dan 90 seconden uitermate geschikt om samen met je gezin of familie te genieten van een fijne Oudjaarsavond.
[/td][/tr][tr][th=\' class=posthead2 colspan=3\' ]Laatste wijziging: 2/10/2015[/th][/tr][/tbl]

Klik hier voor de database linkIn onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.
 

Skies

Registered User
Nou op het tweede filmpje anders tempo genoeg :D

Deze lijkt er veel op de Cybershots, al had de Cybershots wel meer variatie dan deze (o.a. 4 soorten fluit), maar was ook duurder.
De Cybershots vond ik helemaal te gek, zeker voor in de straat. Deze nieuwe naam is dan ook goed gekozen :) Jammer dat de effecten minder zijn maar de prijs is er ook naar zullen we maar zeggen.
 

Onze Partners

Bovenaan