Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Earthquake

Berichten
0
Leuk bevonden
3
#1
Meer informatie over Earthquake:

Importeur: GBV-Weco
Collectie: ProLine Fireworks
Artikel nummer: 5094
Advies verkoopprijs: € 39,99
Online Prijs:
Netto kruitgewicht: 312 gram
Karton eenheid: 6/1
Aantal schoten: 25
Effect beschrijving: Deze vijfentwintig schots sierpot is opgebouwd als een fanshape, wat wil zeggen dat de schoten per 5 tegelijk in de breedte worden afgeschoten. Hierdoor vult u in een klap een groot gedeelte van de lucht bij u in de straat. Deze Earthquake schudt de hele buurt wakker met zijn heldere glitterpalmen, gecombineerd met rode, oranje, blauwe, paarse en rood met groene lichtkogels.

 
Laatst bewerkt door een moderator:

Michel_G

Medewerker
FPM Content Poster
Berichten
3.446
Leuk bevonden
1.438
#4
Vanavond op een demo gezien moet zeggen dat dit best een nette waaier is!

Mooie gelijke stijghoogte, gelijkmatige effecten, en voldoende breed geschoten. Burst was in orde en spreiding was netjes, maar niet heel extreem.
Gewoon een fijne fan-shape te noemen, maar wat mij betreft wel iets te duur geprijsd, met € 39,99. Als dat rond of net iets boven de 30 euro zou kunnen zijn (bijv. € 32,50), dan zou ik hem zelfs nog overwegen!

Nog wat extra info:
Kaliber: 25mm
Kruitgewicht: 312,5 gram
 

Onze Partners

Bovenaan