Dragon Tail

FPM ProductBOT

Registered User
527_Broekhoff_VC_Black_Dragon_Dragon_Tail_new_2012_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Dragon Tail[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Broekhoff Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Black Dragon Fireworks[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]527[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 14,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]20/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td][/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Crackling Cracker[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 21/09/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]
Movies






In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Tony

Administrator
Medewerker
Uiteraard zijn we hier heel erg benieuwd naar!
Hij ziet er hetzelfde als uit de paperless firecracker van Original Fireworks. Ben benieuwd of hij ook zo lekker knettert.
 

DeejayTim

Registered User
Mooi concept, lijkt me inderdaad een soort kopie van de Paperless Firecracker van onze Belgische importeur.
Alleen vind ik persoonlijk het labelwerk niet echt mooi, had liever zo'n klassieke Chinese draak gezien met van die aquarel kleuren, maar het gaat om het effect natuurlijk.
 
Laatst bewerkt:

GMP82

Zilveren Member
Afwegende tegen prijzen van standaard ritsjes..... absoluut te doen! Helaas zitten er ff wat teveel in een karton, haha.
 
Bovenaan