Detroit Trio

FPM ProductBOT

Registered User

[tbl][tr][th]Meer informatie over Detroit Trio[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Wolff Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Underground[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]7157[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 89,00[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]1360 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]1/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]2x 80 / 1x 96[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Maak de buurt onveilig met de volumineuze Detroit Trio! Maximaal afgevulde cakes, in totaal 256 shoten. In een rap tempo gooit ‘íe zijn kokers leeg met enorme sterrenboeketten. Hier gaat het hart van menig vuurwerk die-hard sneller van kloppen. Wat een rambak, snoeihard! 2 x 80 schots waaiercakes en een 96 shots cake, opvallend door zijn verrassende kleurcombinaties.
[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 5/10/2015[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Anihalas

FPM Moderator
zijn de effecten nou echt zo klein of staan de instellingen van de camera niet goed?
Met zoveel schoten van een kleiner kaliber en cakes die niet maximaal gevuld zijn hoef je geen grote boeketten te verwachten. Als ik de films zie zijn ze van prima formaat voor dat soort cakes!
 

Onze Partners

Bovenaan