De grote Vuurwerkklok Pubquiz

YorickT

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Oud en nieuw is nog ver weg en helaas kunnen we ook nog niet samen met andere freaks genieten van een vuurwerkshow. Vuurwerkklok vond het daarom de hoogste tijd om iets te organiseren voor de liefhebber. Op 23 april organiseren wij een vuurwerk gerelateerde online pubquiz. In dit topic lees je precies hoe en wat.

pubquiz plaatje (helder) 2.9.jpg
  • 23 april 2021
  • Starttijd: 20:00
  • Avondvullend programma
  • 6 verschillende categorieën
  • Chat en spreekroom via Google Meet Discord
  • Antwoorden via Google Forms
Ben jij een echte vuurwerkliefhebber en houd je wel van een spelletje? Doe dan gezellig mee met de online pubquiz. Wat is een online quiz zonder prijzenpot? Voor de winnende persoon of team staat eeuwige roem te wachten! Hoe geweldig is dat, onbetaalbaar! Gekkigheid, iedereen is een winnaar bij ons! Iedere deelnemer/deelnemend team krijgt na de pubquiz een bedankje toegestuurd via de mail.

Enthousiast geworden en wil je meedoen? Meld jezelf of je team dan snel aan via: www.vuurwerkklok.nl/pubquiz
 
Laatst bewerkt:

YorickT

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Gezellig! Mooie team heb je aangemeld!

Komende dagen maken we elke dag 1 categorie bekend. We trappen vandaag af met de warming up van de pubquiz: de grote pubquiz intro!

pubquiz-intro.jpg
 
Laatst bewerkt:

YorickT

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Dit thema is speciaal voor iedereen die fanatiek stookt en op de hoogte is van het Nederlands consumenten vuurwerk. Wij hebben grote verwachtingen van jullie..!


pubquiz-cat-consu.jpg

“Senyor pirotècnic, pot començar la mascletà.” Klinken deze woorden voor jou als muziek in de oren? Dan is dit thema op de pubquiz echt jou ding!

pubquiz-cat-fallas.jpg
 

YorickT

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Ondertussen stromen de aanmeldingen al rijkelijk binnen. Geweldig freaks! Hierbij het zesde en laatste thema.

Een gokje wagen? Dit thema wordt een echte uitdaging zelfs voor de doorgewinterde liefhebber.:sneaky:

pubquiz-raad-het-vuurwerk.jpg
 

YorickT

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Belangrijke update!

Nadat wij uitvoerig wat aspecten van de pubquiz getest hebben op organisatie en gebruiksvriendelijkheid willen wij een verandering doorvoeren. Eerder hebben wij gecommuniceerd de pubquiz te organiseren via Google Meets. Uit onze testen is gebleken is dat wij betere opties gevonden hebben.

Wat nu dan?
De pubquiz word nu (definitief) gehouden via Discord. Discord zal voor velen niet onbekend zijn. Dit platform bied de gelegenheid tot verschillende spraakkanalen. Hierdoor kunnen wij makkelijk in 1 kanaal de pubquiz presenteren en daarna kunnen de teams zich terugtrekken in hun team kanaal. Dit kan allemaal binnen een fractie van een seconden en een klein aantal muisklikken.

Alle deelnemers hebben een mail ontvangen met extra informatie. Heb je deze mail niet gekregen? Stuur mij dan even een privé berichtje.
 

YorickT

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
We gaan van start om 20:00 middenin hebben we een kwartiertje pauze en het zijn ongeveer 56 vragen. Na de quiz ga ik alle formulieren controleren en komt er een winnaar uit. Laten we zeggen +/- 2 uur
 
Bovenaan