Archief Cross

FPM ProductBOT

Registered User
03370_Marijn_Cross_new_2013_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Cross[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]MX Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Forbidden Love[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]03370[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 69,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]463 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]300[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td][/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 20/12/2014[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

smilli

FPM Filmer
Dat is hij voor de meeste mensen weet te snel en dus te duur.

Dat is ook wel begrijpelijk maar ik zal hem zo niet kopen, de massa waarschijnlijk wel maar dat is gelukkig ook de doelstelling.
Als ik een z-shape wil moet het tempo ongeveer zo of nog hoger zijn.
 

ThunderBall

Registered User
Wederom erg duur maar wel super gemaakt met 1,5gr. kruit per shot (300 shots), je ziet hier wel enige overeenkomst met prof. vuurwerk maar dan in het klein dus met beperkingen. :lub:
 

Richardus

Registered User
Tja, ik weet het niet. Ik vind de versnelling echt geniaal, die is heerlijk en moet genieten zijn als je erbij staat. Maar de effecten an sich doen mij weinig. Glitter en crackling zijn te weinig indrukwekkend om het goedkope groen en rood te compenseren. Om de Mega Maxi/Mini te bestrijden moet deze het echt van die lekkere versnelling hebben...beter op de grond dan in de lucht.
 

sprinkhaan

Registered User
De snelheid is goed alleen ik mis net even dat stukje power in het schot waardoor je die kick krijgt bij dit soort waaiers.
 

BillyF

Registered User
Echt wel een spektakel ding zeg, stel je voor dat het in je straat staat te blazen om 0:00, ideale opening van het nieuwe jaar!
Staat hier ook op de lijst!
 

passion fruit

Registered User
Wat een geweld komt er uit deze waaier zeg. De kleuren zien er ook goed uit. De versnelling is verslavend goed!
Kijken of ik hem kan scoren dit jaar.
 
Bovenaan