[2009] MTV Winter in Valencia

Tony

Administrator
Medewerker
VALENCIA - In de Ciudad de las Artes y las Ciencias in Valencia zijn de werkers druk in weer met de voorbereidingen van het muziekspektakel MTV Winter. De MTV concerten vinden aanstaande 13 maart plaats en worden in heel Spanje en grote gedeeltes van Europa uitgezonden. Bij het festival worden zo’n 35.000 bezoekers verwacht die de vele popbands live zullen beluisteren.

Het is de tweede keer dat het muziekkanaal MTV het muziekspektakel MTV Winter organiseert in de stad Valencia. Het openlucht concert is gratis voor alle bezoekers en dat zal ongetwijfeld veel fans naar het festivalterrein brengen. Er zullen bekende en minder bekende popbands optreden zoals Manda Diao, Starsailor, Franz Ferdinand en de Valenciaanse popband Polock.

Het podium is een creatie van Italiaanse ontwerpers en zal 20 meter diep zijn, 16 meter hoog en gebouwd worden tussen het grote meer en het museum Príncipe Felipe. Er zullen drie grote beeldschermen komen zodat ook de bezoekers alle details kunnen zien van hun favoriete popbands.

Bron: Soitu.es
 
Bovenaan