Shoutbox
 1. Waltr:
  Ik kom eens hier buurten ;)
 2. JackS:
  Goede vervanger van dat andere forum waar de shoutbox denk ik nooit meer terugkeert. Maar het loopt nog niet storm
 3. JackS:
  Oke, gekeken naar Pyro Specials en die hebben drie boxen die op basis van samples (altijd tricky) drie vervangers hebben van de niet te krijgen Supernaut 1 en 2 van Funke.
 4. JackS:
  Bijvoorbeeld deze https://www.youtube.com/watch?v=SxyqNZd-lP8&t=28s....299 euro, 286 schoten 20 en 30 mm 106 seconden. Als de realiteit ook zo mooi is....
 5. Knettermans:
  Hier werkt de shoutbox wel maar hij is niet zo populair. Daar kunnen we natuurlijk verandering in brengen :)
 6. JackS:
  Ik snap niet precies waarom die het elders niet meer doet (ja nieuwe site) en waarom het ellenlang moet dure voordat ie het wel doet, want het is een goede manier om snel even wat info uit te wisselen zonder een topic te starten.
 7. JackS:
  Maar goed, dat forum is ook behoorlijk voorzien van censuur en was het om die reden wel beu, de deelnemers was het probleem niet Oke: wat vinden van de Pyro Specials compounds. Iemand ervaring?xen?
 8. JackS:
  Overigens trof ik Pyro Specials niet aan hier onder de buitenlandse merken. Nu leveren ze ook niet veel, maar wat ze leveren...
 9. Waltr:
  Die boxen zien er wel heul bruut uit Jack! Beetje te mooi im waar te zijn. Moet ik eerlijk zeggen dat ik van PS nooit wat heb gehad...
 10. Waltr:
  Heb besloten om daar niet meer te posten voorlopig. Je word daar behandeld als een stel kleuters. Het enige wat je daar nog mag is zeggen dat een product tof is en tot 20 tellen. Forumupdate is belachelijk. Ze stellen sponsors belangrijker als leden en zo kan ik nog ff doorgaan.
 11. Waltr:
  Zal mezelf eens wat gaan inlezen hier:cool:
 12. JackS:
  Ja dat is mijn gevoel ook, met name dat kritiek op Les...bedrijven dus niet kan want dat wordt afgekapt, buitenlands vuurwerk bespreken is ook beperkt. Een forum van liefhebbers voor bedrijven ipv voor liefhebbers Malte Klein was heel duidelijk hoe slecht de ideeen van die bedrijven voor liefhebbers waren en waarom ook nog.
 13. JackS:
  Malte gaf aan dat het erop neerkomt dat Lsl juist voor slappe aftreksel als norm gaat om de concurrentie te weren met het idee dat we alles wel pikken. Ze kunnen niet op tegen Funke, want je zou eens echt aandacht aan je producten besteden. Dus al je zorgt voor wetten die ervoor zorgen dat je slappe hap er niet meer zo slap uitzien omdat de rest uitgebannen is. Althans zo vatte ik de uitleg van Malte, die ik zeer vertrouw, op. Succes voor Lsli en co. want Malte geeft er in NL de brui aan.
 14. JackS:
  Dit soort zaken MOETEN juist besproken worden op fora, daar MOET de liefhebber van op de hoogte zijn. Dit weren, de discussie opruimen is juist niet in belang van de liefhebber. Dus ik ben ook weg daar.