Vuurwerk Federatie onderzoekt; milieu impact vuurwerk blijkt verwaarloosbaar

The Cigarman

Moderator
Medewerker
Eens komt de waarheid aan het licht. Net zoals de Notre Dame, zoveel zaken die niet met elkaar overéén komen. Alleen al dat er zoveel verschillende nieuwszenders, tegelijk, klaar leken te zijn om per direct een live verbinding te starten om het gebeuren van begin tot eind vast te leggen. De brandweer die 'z'n best' deed terwijl er maar een enkele brandslang zichtbaar is geweest (voor zover ik het heb kunnen zien) en zo kan ik nog wel even doorgaan met opmerkelijke zaken van die avond.

Het feit dat terrorisme nog tijdens de brand werd uitgesloten, terwijl er normaal bij een verdwaalde tas al nagenoeg een staat van beleg wordt afgekondigd. En ook brandstichting werd al direct uitgesloten. Het leek geloofwaardiger om arbeiders die al klaar waren met werken de schuld in de schoenen te schuiven. Geloofwaardig,. :rolleyes:

Sailliant detail: ditmaal zijn er geen paspoorten gevonden. Zouden ze het eindelijk leren om het script wat geloofwaardiger te krijgen :LOL:

Ach ja, herhaal een leugen zo vaak dat het plebs het gaat geloven. Daar zijn ze na WO2 erg goed in geworden.

De complottheorieën die jij opsomt daar ga ik niet in mee.
Misschien naïef van mij, maar ik bedrijp volkomen dat je geloof in de politiek een onherstelbare deuk heeft opgelopen.
Wat ze in Zoetermeer in de politiek allemaal aan het bekokstoven zijn.

Wat ik wel een apart verhaal vond dat bijna alle Franse multinationals een dikke financiële injectie gaven/geven aan de wederopbouw van de Notre Dame.
De andere kant van de mediale is dat die bedrijven 90 procent van de giften terug kunnen krijgen van de belasting.
Dat heeft onze kokosmakroon toch netjes geregeld.
 

Sweet Laker

Registered User
Een ieder heeft het recht op een eigen mening in een vrij Europa gelukkig ;)

Wat ik ook apart vond is dat van alle donateurs de rooms katholieke kerk zelf niet als eerste een tiende heeft betaald. Wetende dat er alleen al in Amerika 170 billioen op de rekening staat zou men verwachten dat de eigen kerk zo snel mogelijk wordt opgeknapt. En dat geld ook voor de tientallen andere kerken die de afgelopen maanden in Frankrijk door brand of op andere manier beschadigd zijn geraakt ;)
 

Sweet Laker

Registered User
Stel dat ik inderdaad teveel met bezig ben met alternatieve media. Hoe kan het dan dat als ik op google zoek met "Notre Dame fire" op datum tussen 1 en 7 april dat er al berichten staan dat de Notre Dame in brand staat.
En dat niet van één website, maar vele websites maken voor de brand al melding van brand in de Notre Dame. Glitch in google of?
 

GMP82

Zilveren Member
Het lijkt mij vooral dodelijk vermoeiend om me daar dagelijks mee bezig te houden en/of druk om te maken.

Ik heb al in geen maanden een tv abonnement meer en ik lees/volg zeer beperkt het nieuws (in tegenstelling van vroeger; alles willen volgen en weten) en dat bevalt me prima. Scheelt een hoop ergernis en nog veel meer energie.
 

Richardus

Registered User
Stel dat ik inderdaad teveel met bezig ben met alternatieve media. Hoe kan het dan dat als ik op google zoek met "Notre Dame fire" op datum tussen 1 en 7 april dat er al berichten staan dat de Notre Dame in brand staat.
En dat niet van één website, maar vele websites maken voor de brand al melding van brand in de Notre Dame. Glitch in google of?
Nee, geen glitch, zo werkt Google; allemaal livestream pagina's en headers naast oudere berichten. Doom off. Sorry.
 

1Salute

Registered User
Zullen we het weer over het onderzoek zelf hebben?
Ik vind het heel goed dat er actief naar tegenargumenten tegen een vuurwerkverbod gezocht wordt, maar artikelen op mijn werk zonder duidelijke bronvermeldingen en namen van wetenschappers haal ik meestal door de versnipperaar. Wetenschappers publiceren namelijk graag hun namen en bronnen :giggle::geek: Misschien kan dit aan de startpost toegevoegd worden? Er zullen vast een paar groenen zijn die meelezen en zonder argumenten dit artikel onderuit halen vanwege de ontbrekende bronverwijzingen (dus onbetrouwbaar onderzoek)
Verder: ga zo door, hopelijk kunnen we nog heel wat oud en nieuws vieren met vuurwerk! (y)
 

Sweet Laker

Registered User
teletekst 27-06-2019.jpg
Vandaag dit stuk op teletekst. Volgens onderzoek zou het zachte weer verantwoordelijk zijn voor de toename van vele incidenten tijdens de nieuwjaarsnacht,.?
 
Bovenaan