[15 Dec, 2018] Vuurwerk Vechtweelde (Maarssen, UT)

Pyro4D

Registered User
Wanneer: 15 december 2018
Waar: Maarssen
Locatie: Herenweg 35 (grasland Tuincentrum Vechtweelde)
Wie: Xena Vuurwerk / Fuego Elements
Organisatie: Vuurwerk Vechtweelde
Aanvang : 19.00 uur
 

Bijlagen

  • Vuurwerkdemo vechtweelde 2018.png
    Vuurwerkdemo vechtweelde 2018.png
    500,2 KB · Weergaven: 11

Michel_G

Zilveren Member
Gisteren ook nog even bij deze demo gaan kijken en heb best wel wat mooie producten gezien. Ook de finale zat weer leuk in elkaar, met een semi-pyromusical, geschoten door Fuego Elements.

Ik heb heel veel nieuwe Rubro producten gezien en ook een aantal Broekhoff blokken. Rubro viel met name weer op door de vaak snoeiharde burst en de grote spreiding. Wel moet ik zeggen dat er in redelijk wat Rubro blokjes een beperkte stijghoogte in zat, maar misschien is dat nog een "vochtprobleem" omdat veel nieuwe items wellicht redelijk vers van de boot zijn.

Wat ik wel jammer vond: Ze verkopen ook meerdere boxen van Evolution Fireworks, waaronder een aantal nieuwe, maar er is helaas geen enkel product van Evolution geschoten. Verbeterpuntje voor volgend jaar!

EDIT:
Net even onderstaande opbouw video bekeken en ik snap nu waarom er bij de demo 1 cake (uit een box van 4), volledig horizontaal over het veld ging..... Fuego Elements mag toch echt sommige blokken wel wat beter aan elkaar tapen! Is bij sommige blokken toch wel erg weinig duct-tape gebruikt om ze aan elkaar vast te maken!
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan