• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Orka Vuurwerk - Demo Finale Show 2015

Tony

Administrator
Medewerker
die drone!!! en die kleuren!!! mooie film hoor

Toch zit het met de kleuren niet helemaal goed na bewerking.
Ik denk dat dit te maken heeft met de diverse framerates die tijdens het filmen gebruikt zijn (3 verschillende cameras) en ik de film gemaakt heb in een framerate die niet door elke camera gebruikt word. Maar het was een top show en heel leuk om de cameras te combineren met de drone.
 

DioR

Registered User
Zodekneiter! Dit is een lekkere show zeg! Die drone geeft ook een geweldig perspectief. Ik vond helaas wel dat er iets teveel geschakeld word tussen de beelden. Wel leuk om een keer te laten zien, maar ben dan soms wel het gevoel van een show kwijt omdat ik mij eerst moet orienteren in welk perspectief ik naar de show kijk.
 

MrXtremeFireworks

Registered User
Exact dezelfde show als bij de demo van Vesta Vuurwerk (paar kleine verschilletjes). Geschoten door Caffero Event Fireworks dus.
Heb dus dezelfde show gezien maar ik vond er eerlijk gezegd niet veel speciaals aan. Zal misschien liggen aan de locatie, op een open veld komt het veel beter over. De show moest het vooral hebben van de mines en singleshots.
 
Bovenaan