Ferro Select 5164

Tony

Administrator
Medewerker
Breeschoten_5164_groot.gif


[tbl][tr][th]Meer informatie over Ferro Select 5164[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Breeschoten Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Ferro Select[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]5164[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 95,-[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]500 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]42[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]7 rijen van 6 schoten in waaiervorm met gouden regen en zilveren palmen.[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]







In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Ischa

Registered User
Erg mooi vooral de silver palm. Al zou ik dezelfde opbouw als de camuro king hebben gebruikt, alleen 3x zo langzaam en dan finale 2x de silver palm
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Tony

Administrator
Medewerker
Gisteren hebben we deze cake weer mogen aanschouwen en ik moet zeggen het is een echte topper. Mooie gouden boeketten met een heerlijke burst. De prijs is jammer genoeg te hoog voor mij budget maar ik vraag me af of ik goud eerder zo heb gezien in consumenten cakes.

Toch wel jammer van de silveren palmen tussendoor. Beetje vreemd ook.
 

Kobajo

FPM Filmer
Echt onder de indruk van deze cake en ik denk de rest van de bezoekers ook. Maar een vergelijkbaar product bij een andere importeur is er naar mijn weten niet.
 

DarkSoul

Registered User
Ook deze cake heb ik vanavond live mogen aanschouwen bij BKV.
Mja, als je het prijskaartje niet ziet, is de cake prachtig. Echt geweldig goede effecten. PERFECT simultaan getimed, loeiharde burst, prachtig goud, grote boeketten... Deze cake is inderdaad uniek, zoals Kobajo al aangeeft, omdat deze een groot kaliber tubes in waaier zet. Meestal worden kleinere tubes gebruikt voor dergelijke waaiers.
Voor het bedrag weet ik wel wat beters uit te zoeken, maar dat neemt niet weg dat dit een steengoede cake is.
 

blazuhhh

Registered User
Volgens mij zit ik er niet zo ver naast als ik zeg dat de effecten behoorlijk groot ogen en in het echt ook zijn. De effecten zien er geweldig uit!!

Alleen waarom die zilveren palms ertussen??
 

Timothy22

Registered User
Volgens mij zit ik er niet zo ver naast als ik zeg dat de effecten behoorlijk groot ogen en in het echt ook zijn. De effecten zien er geweldig uit!!

Alleen waarom die zilveren palms ertussen??

Effecten zijn idd enorm, ken geen andere cake die dat heeft. Ik heb em gisteren afgestoken en ik moet zeggen...et is echt een topper. En die zilveren palmen daar kan ik me niet aan ergeren moet ik zeggen.
 

Fernando_hol

Registered User
deze staat voor 39.99 hier in de buurt. iemand die deze cake heeft gehad en durft te zeggen of dit nog mee komt met het geweld anno nu ? hoe is die bijvoorbeeld tov de monster jam van lesli.
 

Fernando_hol

Registered User
ja las het 95 euro dan is 40 goed te doen maar ja hijs al wat jaren oud dus of het dan nog echt een musthave is. ? zat te twijfelen om de imortal gold van rubro en wat klein spul erbij te pakken maar als deze ook een dikke goud cake is zoek ik hier el passend spul bij :)
 
Bovenaan