Frozen

FPM ProductBOT

Registered User
lesli_talk_of_the_town_500_gram_48_shots_frozen_09_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Frozen[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Lesli Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Talk of the Town[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]282[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 69,95 [/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td]64,95[/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]500 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]48[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]48 schoten cool blauwe burstknallen schieten rij voor rij de lucht in! Rillingen lopen over je rug bij het zien van de wisseling van blauwe burstpeony met crackling bouquet en harde burstknallen in rode en groene sterren.[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 19/12/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]
Movies






In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Blitzzz

Registered User
Het gaat hier zeer waarschijnlijk om een omlabeling van de Blue Voodoo, effecten in beschrijving en verpakking komen iig exact overeen.
 

fireworkaddict

Registered User
Het gaat hier zeer waarschijnlijk om een omlabeling van de Blue Voodoo, effecten in beschrijving en verpakking komen iig exact overeen.

Dit is een omgelabelde Blue Voodoo.
Heb hem gister mogen aanschouwen op de demo, maar hij blijft toch lekker met z'n snelle mines met helder blauwe kleuren en felle crackling.

Vindt het qua uitwerking zeker een aanrader, het enige wat me tegenhoudt om hem te kopen is de prijs...
Een aantal jaar geleden was die als ik me niet vergis Euro 50 (wat ik nog steeds een mooie grens vind voor een 500-grammer).
 

Ischa

Registered User
de enige rillingen die ik hier op mn rug krijg is van de prijs van de talk of the town artikkelen
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
En weer 5 euro erbij! Weet iemand nog de eerste prijs van de Blue voodoo toen die uitkwam? 70 euro pffffff
 
Bovenaan