• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Batteria San Severese by Pirotecnia Padre Pio [Via Guareschi]

Tony

Administrator
Medewerker
De 3rde Batteria van de eerste avond was ook weer zeer leuk om mee te maken. Deze batteria was mooit te volgen omdat het in een rondje loopt en niet door alle straten heen zoals bij de meeste. Zoals je ook in deze film ziet zijn de mensen flink aan het kruitsnuiven. Ze willen allemaal zo dicht mogelijk met hun hoofd bij de knallers komen en volgens mijn proberen ze ook zoveel mogelijk brand gaten in hun kleding te krijgen. Misschien ben je dan de UBER Snuiver ik zou het niet weten..Maar 1 ding weet ik wel en dat is dat ik het hun lekker zelf laat uitzoeken. Deze batterie is geschoten door Pirotecnia Padre Pio in Via Guareschi op 19/05/2007.

Batteria_2_PadrePio_11_.JPG


Batteria_2_PadrePio_7_.JPG



Batteria Via Gaureschi by Pirotecnia Padre Pio

File: Wmv
Size: 62.6Mb
Duration: 7:46
 

Moontan

Moderator
Medewerker
De films van de Batteria,s van San Severo die jullie gemaakt hebben behoren tot mijn favorieten. Ook deze film is zeer vermakelijk om naar te kijken.
De eerste 4 minuten verlopen redelijk rustig en dan is het genieten van de mooie cakes in de lucht en de zonnen op de grond.
Maar na 4 minuten vertrekt de loperscaravaan, rennend voor het vuurwerk uit.
Het is ongelooflijk wat deze mensen bezielt, want het is niet ongevaarlijk om daar tussen te lopen. Het heeft iets heel geheimzinnings, horrorachtig
Dit festival staat hoog op mijn verlanglijstje, dankzij de batteria,s en jullie beelden
 
Bovenaan