Duitsland folders 2015/2016

capelle

Registered User
Zinc pijlen zijn nergens te krijgen. Dat verbaast me steeds weer. De vuurpijlen in Duitsland zijn niet altijd iets om over naar huis te schrijven maar Zinc is toch een mooie uitzondering op die uitspraak. Weet iemand een adresje rond Kleve of wat verder landinwaarts?

Zinkpijlen moet je gewoon in Nederland bestellen.

De pijlen in Duitsland mogen maar de helft van kruid bevatten als wat in Nederland is toegestaan en aangezien dat van je stijgkruid afgaat blijft er weinig over voor het siereffect vandaar dat je de duitsepijlen beter kunt mijden.Er zitten leuke pijlen tussen hoor maar het is niet te vergelijken met de pijlen wat je in Nederland kunt krijgen.

In Nederland heb je btw 10 zinkpijlen voor zo'n 65,-...een stuk prijziger als die prut pijlen in Duitsland maar daar heb je wel echte pijlen voor
 
Laatst bewerkt:

Firecrack-R

Registered User
Iemand misschien de Weco Wolfsgeheul nog ergens te koop zien staan? Omgeving Kleve/Emmerich?

Verdomd lastig om dat kreng te vinden
 

Firecrack-R

Registered User
Wat zijn overigens leuke cakes om te combineren uit Duitsland? Ben van plan wat door te lonten. Suggesties?

Angry Wolf/Wolfsgeheul vind ik persoonlijk toffe producten. De eerste is een combinatie van salvo's hummers en falcon achtige fluiters. De tweede een cake met alleen de fluiters.

Zo heb je is een keer wat anders als boeketten en mijn publiek reageerde er vorig jaar erg goed op. De beastmaster van weco (te koop bij de Lidl) is ook een aanrader.
 

Flapdrol

Registered User
Weet iemand toevallig de speciale openingstijden voor de Lidl en Aldi süd in kleve op de 29ste?

Of is dit gewoon de normale tijd van 08:00 uur?

Cheers!
 
Bovenaan