Duits Vuurwerk in Nederland bij Jaco Vuurwerk

Moontan

Moderator
Medewerker
Exclusief bij Jaco Vuurwerk in Ede.
Duits vuurwerk voor Duitse prijzen
Nergens anders in Nederland verkrijgbaar.
Vanaf begin december online en in de winkel te bestellen.

12239979_936420786407504_7919736819801513299_n.jpg
 

bridge

Bronzen Member
De wet in Duitsland is bijma gelijk aan die van Nederland. Bij cakes is dit volgens mij zelf voor de volle 100%

Klopt. Alleen zijn de Cakes in Nederland vele malen beter. Dat verschil is echt enorm. Qua kwaliteit, diversiteit en eigenlijk alle vlakken loopt Nederland enorm voor.
 

Tony

Administrator
Medewerker
Klopt. Alleen zijn de Cakes in Nederland vele malen beter. Dat verschil is echt enorm. Qua kwaliteit, diversiteit en eigenlijk alle vlakken loopt Nederland enorm voor.

Daar ben ik het ook mee eens.
Ik blijf zeggen dat wij het beste consumenten vuurwerk ter wereld importeren.

Alleen soms zie je in het buitenland weleens een pareltje voorbij komen of zijn de prijzen zo gunstig gestemd dat je zou kunnen vergeten dat de spullen ook minder mooi of goed zijn.
 

joszie

Bronzen Member
tja.. het enige wat te waarderen is aan Duits vuurwerk is de goedkope prijs. persoonlijk ga ik liever voor het Nederlandse spul. Op alle fronten kwalitatief beter.
 

petertje23

Registered User
Als je op het Duitse vuurwerk een Nederlandse gebruiksaanwijzing zet zou het toch hier verkocht mogen worden?
Of moet er nog aan meer voorwaarden voldaan worden?
 

happy4ever

Registered User
Natuurlijk kan Jaco niet voor Duitse prijzen verkopen. Hun moeten aan de zelfde regelgeving voldoen met betrekking tot opslag als alle andere vuurwerkverkopers in Nederland. En die investering moet toch weer terug verdient worden. Verkopers in Duitsland hebben daar geen last van. Een containertje op de parkeerplaats neerzetten en verkoop vanuit de winkelschappen.
 

Jyggns

Registered User
Toch had ik het er wel voor over gehad als het iets dichter bij was. Staan een aantal leuke en voordelige cakes op (Potpourri en Bloody Mary bijv) die moeilijk te krijgen zijn bij onze Oosterburen. Niet eens heel veel duurder dan de webshops daar. Mocht ik de cakes niet kunnen krijgen bij de discounters, overweeg ik toch een ritje naar Ede.
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan