Alcatraz

FPM ProductBOT

Registered User
1690_Wolff_Dynasty_Professional_Alcatraz_new_2012_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Alcatraz[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Wolff Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Dynasty Collection[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]1690[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 47,50[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]370 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]25[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td][/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 20/12/2014[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]






In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Firecrack-R

Registered User
Ik denk dat wolffreak met gaaf doelt op het label, en het aantal grammen/aantal schoten. En jij vind het minder gaaf mrextreme.. Dit gezien de prijs.

Ik geef jullie beide gelijk.
 

PyroGuy

Registered User
Hij is TOP! Topper van de avond. Gigantische effecten en een dikke burst. Hij blies alle andere cakes weg.


Je krijgt zeker waar voor je geld.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Ik vind dit zeker een goede cake.s. Ben ook een liefhebber van willow,s
Lekker snel tempo, mooie variaties aan willows, en een goede burst.
Maar waarom moet deze nog geen 500 grammer bijna 50 euro,s kosten? Dat snap ik niet
 

boozebelly

Registered User
Je bent er snel bij Johan, thanks!

De cake ziet er zo inderdaad goed uit op het filmpje. Alleen net als Fred heb ik toch mijn vraagtekens bij de prijs. Meer dan 40 euro voor een 25 schots cake gaat mij persoonlijk iets te ver. Voor dat geld verwacht ik wel wat meer bijzondere effecten en die zie ik hier niet.
 

PyroGuy

Registered User
Ik ben van mening dat, als hij daadwerkelijk zo blijft presteren, hij zijn geld waar is. Vergelijk hem eens met cakes als Temple of Stone of Sniper die er na geschoten werden... Die kwamen gewoon niet in de buurt. Het was een cake die uit een productie batch was gehaald, dus we mogen er in geloven dat het echt zo is.
 

shinji

Moderator
Medewerker
Als dit de topper van de avond was dan denk ik zomaar dat er weinig Wolff in mijn collectie komt, maar goed, we wachten nog even de echte demo's af.
 

Michel_G

Zilveren Member
De kwaliteit van dit blok was gister duidelijk zichtbaar: grote en goede effecten, hele harde (en doffe!) burst.

Absoluut een goede cake, maar de prijs is niet goed. Persoonlijk vind ik het toch te stevig geprijst voor een 25 shots I-shape blokje.
 

KruitFreak

Registered User
Avalanche is een exact kopie van de Alcatraz en prijs is ook gelijk. Zou ik toch voor de laatste kiezen ivm het fraaie label.
Ik vind het een zeer mooie cake. Tevens de enige nieuwkomer van Wolff waar ik echt enthousiast over ben. Wel meegeteld dat ik de 25gram/tube cakes nog niet live heb gezien. Die heb ik enkel op film gezien tijdens hun dealer demo en dat vind ik lastig beoordelen. Ik hoop ze later dit jaar nog ergens live te zien.
 

Tony

Administrator
Medewerker
Ik vind hem top!
Gisteren ook in Rijswijk gezien en hij zal in de collectie verschijnen :)
 
Bovenaan