SHOW Rotterdam 18-02-2024

Firewebs

kalender beheerder / fotograaf
Bron: Persbericht gemeente Rotterdam

Ook op Katendrecht vindt er een grote leeuwen- en drakendansoptocht plaats met als spectaculaire afsluiter een grote siervuurwerkshow op de kade voor Hotel New York om 18.00 uur.

Datum: 18 februari 2024 18.00
Adres: Hotel New York Rotterdam
Reden: Chinees Nieuwjaar
 

MasterBsc

Registered User
Filmpje van vorig jaar. Stelde niet heel veel voor, gewoon een klein consumentenshowtje met een beetje T2 van Europla. De drakendans ervoor deed me een beetje denken aan de keren dat ik bij het Chinees Nieuwjaar was in Den Haag, wat ik overigens vroeger altijd geweldig vond. Ik zou liever wat 100.000 klappers meemaken maar daar moet je dan overdag voor gaan en heb persoonlijk geen zin meer om in de mega drukte in/vlakbij het centrum van Rotterdam of Den Haag nog te gaan om met geluk 1 / 2 / 3 stuks mee te maken achter een groep mensen haha. Leuk om zo'n showtje als dit even zo vroeg in het jaar mee te pakken als je niks gewend bent en het werd door DreamFireworks geschoten dus dan zie je altijd wel wat Bonfireworks cakes die het qua burst erg goed doen. Parkeren is er ook ( betaald ) te doen.

 

alwin112

Registered User
Vorig jaar hier geweest had niet veel verwacht vond het toch een leuk showtje niet groot Maarja is vlakbij dus ik ga zeker weten even kijken weer
 
Bovenaan